πληροφοριες φυσικου φυσικο δειτε
 
  Το φυσικό μεταλλικό νερό Ζήρεια διακρίνεται για την υψηλή του ποιότητα , που εξασφαλίζεται τόσο με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας , όσο και με τη διενέργεια συνεχών και εξειδικευμένων ελέγχων στα εργαστήρια της εταιρείας και σε κάθε στάδιο, από την υδροληψία ως και την τελική εμφιάλωση. Αυτονόητα, τα προϊόντα της εταιρείας πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που προβλέπει η ελληνική και διεθνής νομοθεσία, κατά ISO 9001 & ISO 22000, ενώ τακτικοί είναι οι έλεγχοι που με πρωτοβουλία της εταιρείας διενεργούνται από πιστοποιημένα εργαστήρια.  
 

 

 

Περιβάλλον

 

Όλη η διαδικασία παραγωγής, από την υδροληψία ως την εμφιάλωση και την τελική συσκευασία των προϊόντων του φυσικού μεταλλικού νερού Ζήρεια γίνεται σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Όλες οι φιάλες, εκτός από την 18,9L, στις οποίες διατίθενται τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένες από PET, απολύτως κατάλληλες και ασφαλής για τρόφιμα και ανακυκλώσιμες.

 

Oι φιάλες των 18.9L, είναι από polycarbonate (PC), γι’ αυτό και είναι επιστρεφόμενες και επαναχρησιμοποιούμενες κατόπιν καθαρισμού και απολύμανσης με πιστοποιημένα υλικά,  κατάλληλα για βιομηχανίες τροφίμων.

 

 ζηρεια φυσικο εμφιαλωσης δειτε    δειτε νερου εμφιαλωσης εταιρεια    ποιοτητα δειτε νερο εμφιαλωσης

 

 

                         

 

 

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

pH (24 oC)

 

pH

 

7,8

Ασβέστιο Ca+2

 

Mg/l

 

51,7

Μαγνήσιο Mg+2

 

Mg/l

 

10,1

Νάτριο Na+

 

Mg/l

 

1,7

Κάλιο K+

 

Mg/l

             

0,4

Χλώριούχα CI

 

Mg/l

 

<5

Θειικά SO4-2

 

Mg/l

 

13,0

Σκληρότητα Ολική

CaCO3

 

Mg/l

 

171

Πηγή: ΙΓΜΕ (Εργαστήριο Ελέγχου Εμφιαλωμένων Νερών)

 

 

Η εμφιάλωση

 

Η εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού Ζήρεια γίνεται από την υδροληψία ως και την τελική συσκευασία, στο δικό μας εμφιαλωτήριο με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.

Δείτε περισσότερα

 
    νερο νερου εμφιαλωσης φυσικο  
 
 
 
 εταιρεια πληροφοριες νερο ποιοτητα

εμφιαλωμένο νερό Ζήρειαεμφιαλωμένο νερό Ζήρειαεμφιαλωμένο νερό Ζήρεια