υδατος νερο ζηρεια εμφιαλωση
 
 

Η εταιρεία Ζήρεια διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης ύδατος στην Κυλλήνη,στην Κορινθία. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανθρώπινο δυναμικό με άριστη κατάρτιση, η εταιρεία είναι σε θέση να διεκπεραιώνει εξ ολοκλήρου τη διαδικασία παραγωγής από την άντληση του νερού από την πηγή, μέχρι την εμφιάλωση και τη συσκευασία. Επενδύοντας διαρκώς σε υποδομές, η Ζήρεια μπορεί να υπηρηφανεύεται ότι βρίσκεται στην πρωτοπορία της εμφιάλωσης ύδατος, υπερκαλύπτοντας τα εγχώρια και διεθνή standards.

 

 
 εταιρειας νερο εγκαταστασεις υδατος                     
 

Επιπλέον, η εταιρεία Ζήρεια έχει στη διάθεσή της ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες διανομής σε όλη την ευρύτερη περιοχή στους πελάτες χονδρικής, αλλά και να εξασφαλίσει τους καλύτερους όρους για τη μεταφορά των προϊόντων της σε όλη την επικράτεια.

 

Στις εγκατάστάσεις της εταιρείας πρέπει να προστεθεί και το πρατήριο στη Βόχα της Κορινθίας, που εξυπηρετεί την τοπική αγορά παρέχοντας σύγχρονες υπηρεσίες λιανικής πώλησης, αλλά και delivery service στην ευρύτερη περιοχή.
 
 υδατος νερο ζηρεια πληροφοριες